Over Hartenvos

Hartenvos een webshop gevuld met creatieve knutselmaterialen, die allen met liefde zijn uitgezocht en daarna zijn goedgekeurd door mijn eigen kleine kunstenaars. Bij Hartenvos kan je in de webshop terecht voor uiteenlopende creatieve knutselvaardigheden gericht op kinderen, van handwerken, boetseren en houtbewerken tot verven, knippen en plakken.

Wie er achter Hartenvos zit? Ik stel mij graag even voor. Hoi, ik ben Sam, naast Hartenvos ben ik fulltime moeder van 2 prachtige kindjes June (2017) en Lou (2020). Tijdens de zwangerschap van Lou heb ik ervoor gekozen om te stoppen met werken zodat ik mij volledig kon focussen op de kindjes. Die keuze maakte ik niet zomaar even, wel vol overgave en ik ben er nog elke dag heel blij mee.  Inmiddels slaan de kindjes steeds meer hun vleugeltjes uit en hoef ik niet meer fulltime met ze te knutselen (en alle andere taken die het moederschap met zich meebrengen). 


Zou dit dan het moment zijn? De denker in mij zette alles op een rijtje en confronteerde de beren op de weg. De ene nog groter dan de ander, een heel proces. Tot ik uiteindelijk ging nadenken over de vraag ‘Maar wat kan er nou eigenlijk misgaan?’

Zie hier, Hartenvos, het lukte en wat ben ik trots. Hartenvos de webshop is een ode aan onze kleine kunstenaars met grootse knutselideeën, onze tafels vol frutsels en onze muren vol kunstwerken. En Hartenvos is meer, het is ook een plek om te inspireren en te delen, als families onder elkaar!