Klantenservice

Zoals elke ouder weet is het leven met kindjes moeilijk te plannen. De werkzaamheden voor Hartenvos worden gedaan naast het moederschap en daarom zijn er geen vaste tijden waarop wij bereikbaar zijn. Voor vragen, opmerkingen of een gezellig berichtje kun je ons mailen via info@hartenvos.nl of een DM sturen via instagram.com/hartenvos. Wij zullen dan ergens tussen het verschonen van luiers en het vullen van hongerige buikjes z.s.m. reageren.

1. Bestellen

Schroom niet om contact op te nemen als het om wat voor reden niet lukt om een bestelling te plaatsen. Of wanneer je andere vragen hebt over het plaatsen van een bestelling. Wij helpen je graag verder.

Cadeau
Het is mogelijk de bestelling als cadeau op een ander adres te laten bezorgen. Kies dan voor een ander afleveradres dan het factuuradres. Wil je een berichtje toevoegen, laat dat dan in het opmerkingenveld weten. Dan zorgen wij voor een leuk handgeschreven kaartje.

Bevestiging
Na het afronden van de bestelling sturen wij een automatische bevestiging per mail. Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer dan eerst de SPAM-box/ongewenste mail.

Nog iets toevoegen, wijzigen of annuleren?

Je ontvangt een verzendbevestiging zodra de bestelling gereed is gemaakt voor verzending. Tot die tijd is het in de meeste gevallen nog mogelijk om nog iets toe te voegen, wijzigen of annuleren. Neem hiervoor z.s.m. contact met ons op via mail met als onderwerp: BESTELLING WIJZIGEN/ANNULEREN.

2. Betalen

Betaalmethoden
Wij hanteren verschillende betaalmethoden:
- Ideal
Visa
Mastercard
- Maestro
- Vooraf overmaken
- Bancontact

3. Verzenden

Bestelling Ophalen

Het is mogelijk om de bestelling op te halen in Arnhem. Selecteer in  het bestelproces de optie gratis ophalen in Arnhem.
Wij nemen vervolgens contact op om een afspraak te maken. 
Ons adres is: De Keten 14 te Arnhem

Verzendkosten

Nederland

Gratis verzending binnen Nederland bij besteding vanaf € 50,-
- Brievenbuspakket met track&trace 3.50
- Pakketpost met track&trace 4.95

België
Pakketpost met track&trace 9,00

Voor verzending naar een ander land kun je contact opnemen.
For orders to another country, please contact us by mail: info@hartenvos.nl

Levertijd

Bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verzonden, indien anders aangegeven. 

Wij doen ons uiterste best om bestellingen binnen de opgegeven tijd aan te bieden aan de pakketdienst. Helaas kan het voorkomen dat een verzending vertraging oploopt bij PostNL, hier kunnen wij echter niet aansprakelijk voor worden gesteld.

5. Retourneren

Artikel(-en) retourneren

Je kunt een online bestelling binnen 15 dagen retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking. Stuur hiervoor een mail met als onderwerp RETOUR en de volgende informatie, zodat wij weten dat we een retour kunnen verwachten:
- Ordernummer
- Naam + adres
- Te retourneren artikelen

Retouradres:

Hartenvos
De Keten 14
6826VG Arnhem

Zodra wij de retour hebben ontvangen zullen wij deze binnen 15 dagen verwerken. Indien je na 15 dagen nog geen bericht hebt ontvangen, neem dan contact met ons op. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant.


Artikel(-en) ruilen

Het is niet mogelijk om een artikel te ruilen. Je kunt een bestelling binnen 14 dagen retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen met het gewenste artikel.

6. Verkeerd product ontvangen?

Neem z.s.m., in ieder geval binnen 1 week na ontvangst, contact met ons op.

7. Klachten

Wij proberen er alles aan te doen om van je bestelling een feestje te maken. Mocht je toch een klacht hebben, neem dan z.s.m. contact met ons op.